Δελτίο Τύπου | H WATT+VOLT, επίσημος χορηγός του συλλόγου ΜΕΣΜΑ

watt anakoinwsi

 

H WATT+VOLT, ένας από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς παρόχους στην Ελλάδα, θα στηρίξει και θα ενισχύσει για την επόμενη αγωνιστική σεζόν ένα εκ των πλέον ιστορικών αθλητικών σωματείων της Ανατολικής Αττικής, αναλαμβάνοντας το ρόλο του επίσημου χορηγού. Η νέα αυτή συνεργασία θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη και στις δύο πλευρές, αλλά κυρίως στο φίλαθλο κοινό του ΜΕΣΜΑ, βάσει του σχεδιασμού που ήδη γίνεται. Τα μέλη του ΜΕΣΜΑ θα επωφεληθούν των ειδικών προνομίων και των προωθητικών ενεργειών της WATT+VOLT, η οποία προσφέρει με αξιοπιστία και συνέπεια, ενεργειακές λύσεις υψηλού επιπέδου, σε δεκάδες χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Από την πλευρά της, η διοίκηση του ΜΕΣΜΑ, δήλωσε: “Η WATT+VOLT ως μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στον κλάδο της ενέργειας , διαδραματίζει σημαντικότατο ρόλο στη συνεργασία με τον ιστορικό σύλλογό μας. Μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους η έναρξη της συνεργασίας μας με την WATT+VOLT η οποία θα συμβάλλει ουσιαστικά στην δυναμική πορεία της ομάδας στο μέλλον και στην επίτευξη των στόχων μας.
Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα της Watt+Volt για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην δυναμική και το όραμα του συλλόγου μας!

 

Επικοινωνία

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου
Τ.Θ. 32 ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 19007

Αττική

Phone: 6974037087

Email: info@mesma.gr

 

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Ο Μ.Ε.Σ.Μ.Α. ιδρύθηκε το 1976 με την αριθμ. 5780 απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών και ημερομηνία 06-05-1976 και σαν αντικείμενο ειχε την ανάπτυξη πολιτιστικής και επιμορφωτικής δράσης στον Μαραθώνα.

Από το 1988 μέχρι σήμερα λειτουργούν αγωνιστικά τμήματα Μπάσκετ Ανδρών - Εφήβων - Παίδων ενώ τα τελευταία 15 χρόνια λειτουργούν και τμήματα Βόλεϊ Γυναικών - Νεανίδων- Κορασίδων καθώς και Ρυθμικής Γυμναστικής και παραδοσιακών χορών.