Ξεκίνησε η αποκατάσταση του παρκέ στο Κλειστό Γήπεδο «Παναγιώτης Χαμηλοθώρης»

Capture 6 672x504

Ένα έργο το οποίο παλεύαμε σαν σύλλογος εδώ και χρόνια να γίνει θα είναι σύντομα έτοιμο!

Μετα από πολλά αιτήματα, συντονισμένες και επίμονες προσπάθειες από την ΚΕΔΜΑ - Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνα και τον πρόεδρο Manos Georgatos, σε συνεργασία με τον σύλλογο μας, ανταποκρίθηκε θετικά η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου ΑΙΓΕΑΣ του Κυριου Αθανασιου Μαρτίνου και έτσι προχώρησαν άμεσα αυτές οι εργασίες που τόσο περιμέναμε!!
Η επισκευή και αποκατάσταση του παρκέ είναι τεράστιας σημασίας για την καλύτερη άθληση και φυσικά την αποφυγή σοβαρών τραυματισμών.

Ευχαριστούμε θερμά τον Κύριο Αθανάσιο Μαρτίνο για την ευγενική χορηγία καθώς και την ΚΕΔΜΑ - Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνα για την αγαστή συνεργασία στο συγκεκριμένο αίτημα που ταλάνιζε τον σύλλογο μας για χρόνια.

3 225x300 4 225x300

Επικοινωνία

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου
Τ.Θ. 32 ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 19007

Αττική

Phone: 6974037087

Email: info@mesma.gr

 

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Ο Μ.Ε.Σ.Μ.Α. ιδρύθηκε το 1976 με την αριθμ. 5780 απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών και ημερομηνία 06-05-1976 και σαν αντικείμενο ειχε την ανάπτυξη πολιτιστικής και επιμορφωτικής δράσης στον Μαραθώνα.

Από το 1988 μέχρι σήμερα λειτουργούν αγωνιστικά τμήματα Μπάσκετ Ανδρών - Εφήβων - Παίδων ενώ τα τελευταία 15 χρόνια λειτουργούν και τμήματα Βόλεϊ Γυναικών - Νεανίδων- Κορασίδων καθώς και Ρυθμικής Γυμναστικής και παραδοσιακών χορών.