Χρυσός χορηγός - ασφάλειες Σιδέρη

sideris

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είναι η εποχή των χορηγών!

Ανανεώνουμε τις συνεργασίες μας και κάνουμε νέες συνεργασίες για το καλό του συλλόγου!

Είναι φανερό ότι οι επαγγελματίες τις περιοχής και όχι μόνο, έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια μας και κάθε χρόνο το δείχνουν έμπρακτα!

Την επόμενη αγωνιστική χρονιά θα βρεθούμε για πρώτη φορά στην Α ΕΣΚΑ (πολύ πιθανό με τρία τμήματα!!!), τα τμήματα βόλεϊ ετοιμάζονται για δυναμικό come back, οι ακαδημίες μπάσκετ είναι καλύτερες από ποτέ, η ρυθμική γυμναστική σε καταπληκτικό επίπεδο και οι παραδοσιακοί χοροί πάντα στις επάλξεις!

Θα χρειαστούμε λοιπόν κάθε στήριξη από τους χορηγούς μας αλλά φυσικά προτρέπουμε τους φίλους της ομάδας με την σειρά τους να στηρίξουν και αυτοί όλους όσους είναι κοντά στον Σύλλογο!!

Με χαρά λοιπόν μπορούμε να πούμε ότι ξεκινάμε με μια μεγάλη ανανέωση, με τον Χρυσό χορηγό της ομάδας, τις ασφάλειες Σιδέρη που έχουν ιδρυθεί από τον πρώην ποδοσφαιριστή Σιδέρη Γιώργο και είναι στον ασφαλιστικό χώρο για πάνω από 40 χρόνια.

Επικοινωνία

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα

Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου
Τ.Θ. 32 ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 19007

Αττική

Phone: 6974037087

Email: info@mesma.gr

 

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνος

Ο Μ.Ε.Σ.Μ.Α. ιδρύθηκε το 1976 με την αριθμ. 5780 απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών και ημερομηνία 06-05-1976 και σαν αντικείμενο ειχε την ανάπτυξη πολιτιστικής και επιμορφωτικής δράσης στον Μαραθώνα.

Από το 1988 μέχρι σήμερα λειτουργούν αγωνιστικά τμήματα Μπάσκετ Ανδρών - Εφήβων - Παίδων ενώ τα τελευταία 15 χρόνια λειτουργούν και τμήματα Βόλεϊ Γυναικών - Νεανίδων- Κορασίδων καθώς και Ρυθμικής Γυμναστικής και παραδοσιακών χορών.