Νέος Μεγάλος Χορηγός - smart mobiles

smart mobile

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι νέος Μεγάλος Χορηγός για την ομάδα μας κατά την αγωνιστική περίοδο 2020-21 θα είναι η εταιρία Smartmobiles.gr!!!

Η Smartmobiles.gr διαθέτει πολυετή αναφορά στο διαδίκτυο, στην ανάπτυξη ιστότοπων και ηλεκτρονικών καταστημάτων και στην διαρκή υποστήριξή τους.

Η αγάπη της για την τεχνολογία και για τις λύσεις στην πληροφορική σε συνδυασμό με την μαζική ζήτηση έξυπνων συσκευών και περιφερειακών, οι οποίες έχουν κυριολεκτικά κατακλύσει την ζωή μας, δεν μπορούσε να μας αφήσει ασυγκίνητους.

H Smartmobiles.gr έχει την τεχνογνωσία να σας παρέχει λύσεις και συμβουλές για την απόκτηση του κινητού ή της συσκευής που ψάχνετε στην καλύτερη τιμή!

Σε λίγο καιρό η Smartmobiles.gr θα μεγαλώσει με ένα ακόμα υποκατάστημα, αυτή την φορά στην περιοχή του Δήμου Μαραθώνα!

Παράλληλα, η ψυχή της Smartmobiles.gr και φίλος του ΜΕΣΜΑ Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μαραθώνος Αττικής, Κος Lazaros Karaoulis, έχει αστείρευτη αγάπη για τον Μαραθώνα και τον αθλητισμό και είναι μεγάλη τιμή για εμάς να αγκαλιάζει το όραμα του Συλλόγου μας!

Είμαστε υπερήφανοι που μια εταιρία με τη δυναμική της Smartmobiles.gr αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς υποστηρικτές του ΜΕΣΜΑ στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν!

Ευχαριστούμε θερμά τον Μεγάλο χορηγό για τις περασμένες 2 περιόδους το Parking Skafon Marathona την Ismini Kafetzopoulou και τον Φωτη Καφετζοπουλο και την σκυτάλη παραλαμβάνει η Smartmobiles.gr για να πορευτούμε μαζί στο μέλλον!

Επικοινωνία

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα

Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου
Τ.Θ. 32 ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 19007

Αττική

Phone: 6974037087

Email: info@mesma.gr

 

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνος

Ο Μ.Ε.Σ.Μ.Α. ιδρύθηκε το 1976 με την αριθμ. 5780 απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών και ημερομηνία 06-05-1976 και σαν αντικείμενο ειχε την ανάπτυξη πολιτιστικής και επιμορφωτικής δράσης στον Μαραθώνα.

Από το 1988 μέχρι σήμερα λειτουργούν αγωνιστικά τμήματα Μπάσκετ Ανδρών - Εφήβων - Παίδων ενώ τα τελευταία 15 χρόνια λειτουργούν και τμήματα Βόλεϊ Γυναικών - Νεανίδων- Κορασίδων καθώς και Ρυθμικής Γυμναστικής και παραδοσιακών χορών.