Μεγάλη στιγμή για τον Μαραθώνα Volume 2!!!

logo mesma

Με μεγαλύτερη σημασία από ποτέ, το Μια Ομάδα Μια Οικογένεια Ένα Όραμα είναι αυτό που μας οδηγεί τόσα χρόνια!

Βρισκόμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο ΑΟΚ Αναγέννηση Γραμματικού είναι και επίσημα ένα με τον ΜΕΣΜΑ και μπορούμε πλέον να μιλάμε για τον μεγαλύτερο και δυνατότερο Σύλλογο της Ανατολικής Αττικής και όχι μόνο…

Μετά από δυο χρόνια συζητήσεων αλλά και εντατικών διεργασιών τους τελευταίους μήνες, ένα όραμα μας γίνεται πράξη και ενώνουμε δυνάμεις για έναν καλύτερο αθλητισμό στο Μαραθώνα.

Ο σύλλογος μας θα έχει την νέα χρονιά τρεις ομάδες στην Α κατηγορία της ΕΣΚΑ και φυσικά παρουσία σε όλα τα μπασκετικα τμήματα της ομοσπονδίας, καθώς και ένα δυνατότερο τμήμα βόλεϊ, τα τμήματα ρυθμικής γυμναστικής και τους παραδοσιακούς χορούς!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα μέλη του ΑΟΚ Αναγέννηση Γραμματικού που αγκάλιασαν την πρόταση μας για συγχώνευση, είδαν χωρίς παρωπίδες και εγωισμούς τι σημαίνει να κοιτάς στο μέλλον και έδειξαν ξεκάθαρα ότι το μέλλον μας ανήκει!

Αποδείξαμε ότι όταν υπάρχει θέληση και πραγματική αγάπη για τον αθλητισμό, όλες οι δυσκολίες μπορούν να ξεπεραστούν!

We Keep on Dreaming λοιπόν και η συνέχεια στο γήπεδο!!

Επικοινωνία

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα

Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου
Τ.Θ. 32 ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 19007

Αττική

Phone: 6974037087

Email: info@mesma.gr

 

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνος

Ο Μ.Ε.Σ.Μ.Α. ιδρύθηκε το 1976 με την αριθμ. 5780 απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών και ημερομηνία 06-05-1976 και σαν αντικείμενο ειχε την ανάπτυξη πολιτιστικής και επιμορφωτικής δράσης στον Μαραθώνα.

Από το 1988 μέχρι σήμερα λειτουργούν αγωνιστικά τμήματα Μπάσκετ Ανδρών - Εφήβων - Παίδων ενώ τα τελευταία 15 χρόνια λειτουργούν και τμήματα Βόλεϊ Γυναικών - Νεανίδων- Κορασίδων καθώς και Ρυθμικής Γυμναστικής και παραδοσιακών χορών.