Τεράστια νίκη πέτυχε η ανδρική ομάδα του ΜΕΣΜΑ χθες βράδυ απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο!

Τεράστια νίκη σημείωσε ο ΜΕΣΜΑ ενάντια στον ΤΥΦΩΝ Α.Σ. Οι Μαραθωνομάχοι αν και ξεκίνησαν κάπως μουδιασμένα το πρώτο δεκάλεπτο, στην συνέχεια άρχισαν να χτίζουν μια μικρή διάφορα στο ημίχρονο με το 37-31.

Το τρίτο δεκάλεπτο έγινε ντέρμπι για 5 λεπτά μιας και από το 25' και μετά οι παίχτες του ΜΕΣΜΑ έδειξαν ότι δεν είχαν καμιά διάθεση για περιπέτειες και με όπλο την, κατά διαστήματα, ατσάλινη άμυνα προηγήθηκαν μέχρι και 17 πόντους!!

Στο τέταρτο δεκάλεπτο απέδωσαν όμορφο μπάσκετ για να έρθει φυσιολογικά το τελικό 78-64!

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Τυφώνα και καλή συνέχεια χωρίς τραυματισμούς.

‘’Πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες μας και στον προπονητή Κώστα Τσαφαρά  που κατάφεραν να ξεπεράσουν το σοκ της περασμένης αγωνιστικής και έδειξαν ότι σαν οικογένεια θα πορευτούμε και στα δύσκολα και στα εύκολα! Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο μας που για άλλη μια φορά γέμισε το γήπεδο και δείξαμε ότι όλοι μαζί σαν μια μπουνιά θα τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος!!’’ δήλωσε ο Πρόεδρος του συλλόγου Κοτταρίδης Γιώργος.

wearemarathon

Επικοινωνία

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα

Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου
Τ.Θ. 32 ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 19007

Αττική

Phone: 6974037087

Email: info@mesma.gr

 

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνος

Ο Μ.Ε.Σ.Μ.Α. ιδρύθηκε το 1976 με την αριθμ. 5780 απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών και ημερομηνία 06-05-1976 και σαν αντικείμενο ειχε την ανάπτυξη πολιτιστικής και επιμορφωτικής δράσης στον Μαραθώνα.

Από το 1988 μέχρι σήμερα λειτουργούν αγωνιστικά τμήματα Μπάσκετ Ανδρών - Εφήβων - Παίδων ενώ τα τελευταία 15 χρόνια λειτουργούν και τμήματα Βόλεϊ Γυναικών - Νεανίδων- Κορασίδων καθώς και Ρυθμικής Γυμναστικής και παραδοσιακών χορών.