Ο ΜΕΣΜΑ στηρίζει το Όραμα Ελπίδας

Ο σύλλογος ΜΕΣΜΑ, στα πλαίσια της Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει τον Σύλλογο Ελπίδα και το «Όραμα Ελπίδας» που με κοινωνική αλληλεγγύη και αγάπη στηρίζει τα παιδιά που έτυχε να έλθουν αντιμέτωπα με τον καρκίνο στην παιδική ηλικία.

Την Πέμπτη 14/11 στις 21:00 στο Αθλητικό Κέντρο Καβαρνού στο Μαραθώνα, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΜΕΣΜΑ vs ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ, θα παρευρεθεί στέλεχος του συλλόγου Όραμα Ελπίδας για ενημέρωση και εγγραφές εθελοντών δοτών. Καλούμε όλο το κόσμο να παρευρεθεί και να στηρίξει αυτή την όμορφη προσπάθεια!

Λίγα λόγια για το Όραμα Ελπίδας: Το Σωματείο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Ιδρύθηκε το 2012 και αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα προσφοράς ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», με Πρόεδρο την Πρέσβυ Καλής Θελήσεως της UNESCO, Κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, προς τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα και τις οικογένειές τους. Αυτό που διαφοροποιεί, όμως, τους δύο συλλόγους μεταξύ τους είναι ότι το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» αφ’ ενός μεν απλώνει τη δράση του και στους ενήλικες και ιδιαίτερα σε εκείνους που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών και αναζητούν το κατάλληλο μόσχευμα για να ξανακερδίσουν τη ζωή τους και αφ’ ετέρου εμπεριέχει στους σκοπούς του την έρευνα για τον καρκίνο.

Επικοινωνία

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα

Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου
Τ.Θ. 32 ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 19007

Αττική

Phone: 6974037087

Email: info@mesma.gr

 

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνος

Ο Μ.Ε.Σ.Μ.Α. ιδρύθηκε το 1976 με την αριθμ. 5780 απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών και ημερομηνία 06-05-1976 και σαν αντικείμενο ειχε την ανάπτυξη πολιτιστικής και επιμορφωτικής δράσης στον Μαραθώνα.

Από το 1988 μέχρι σήμερα λειτουργούν αγωνιστικά τμήματα Μπάσκετ Ανδρών - Εφήβων - Παίδων ενώ τα τελευταία 15 χρόνια λειτουργούν και τμήματα Βόλεϊ Γυναικών - Νεανίδων- Κορασίδων καθώς και Ρυθμικής Γυμναστικής και παραδοσιακών χορών.