Ανακοίνωση συνεργασίας με την εταιρία Royal Paints

O ΜΕΣΜΑ ανακοινώνει τη χορηγική συνεργασία με την εταιρία Royal Paints για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Η Tailors είναι η εταιρεία που κατέχει σήματα Royal Paints® και δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής δομικών υλικών. Στηριζόμενη σε προηγμένες τεχνικές και τεχνολογικές λύσεις, η εταιρεία μας κατασκευάζει από το 1992 μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: Χρώματα, Βερνίκια, Μονωτικά υλικά και πολλά άλλα για ειδικές εφαρμογές. Ως παραγωγός MOC κρατάμε την εγγύηση για την εφαρμογή καινοτόμων εννοιών στα πιο κοινά βιομηχανικά προϊόντα.

Είμαστε υπερήφανοι που μια εταιρία με τη δυναμική της Royal Paints αποτελεί έναν από τους σημαντικούς υποστηρικτές του ΜΕΣΜΑ στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν!

royal paint

Επικοινωνία

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα

Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου
Τ.Θ. 32 ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 19007

Αττική

Phone: 6974037087

Email: info@mesma.gr

 

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνος

Ο Μ.Ε.Σ.Μ.Α. ιδρύθηκε το 1976 με την αριθμ. 5780 απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών και ημερομηνία 06-05-1976 και σαν αντικείμενο ειχε την ανάπτυξη πολιτιστικής και επιμορφωτικής δράσης στον Μαραθώνα.

Από το 1988 μέχρι σήμερα λειτουργούν αγωνιστικά τμήματα Μπάσκετ Ανδρών - Εφήβων - Παίδων ενώ τα τελευταία 15 χρόνια λειτουργούν και τμήματα Βόλεϊ Γυναικών - Νεανίδων- Κορασίδων καθώς και Ρυθμικής Γυμναστικής και παραδοσιακών χορών.