Κοτταρίδης: "Βασικός στόχος είναι να αλλάξουμε τον αθλητισμό στον Μαραθώνα"

yes3

ΜΕΣΜΑ, ένας αθλητικός σύλλογος πρότυπο με συνεχείς κοινωνικές δράσεις τα τελευταία χρόνια, έχοντας στο πλευρό του Μεγάλο Χορηγό την Stoiximan, διοργανώνει ένα διήμερο event μνήμης στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2019 προς τιμήν του αδικοχαμένου καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Χαμηλοθώρη που έχασε τη ζωή του στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι.

Γι΄αυτή την σπουδαία διοργάνωση και την ιδέα που έγινε τελικά πραγματικότητα μίλησε στο Sport24.gr ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Κοτταρίδης. Αρχικά, τόνισε πως: "Ευελπιστούμε όντως αυτό το μεγάλο event στην μνήμη ενός καταπληκτικού παιδιού να γίνει θεσμός. Η οργάνωση του τουρνουά ήταν στο μυαλό μας για μήνες και είχαμε σκεφτεί όλες τις λεπτομέρειες.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο Sport24.gr

Επικοινωνία

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα

Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου
Τ.Θ. 32 ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 19007

Αττική

Phone: 6974037087

Email: info@mesma.gr

 

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνος

Ο Μ.Ε.Σ.Μ.Α. ιδρύθηκε το 1976 με την αριθμ. 5780 απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών και ημερομηνία 06-05-1976 και σαν αντικείμενο ειχε την ανάπτυξη πολιτιστικής και επιμορφωτικής δράσης στον Μαραθώνα.

Από το 1988 μέχρι σήμερα λειτουργούν αγωνιστικά τμήματα Μπάσκετ Ανδρών - Εφήβων - Παίδων ενώ τα τελευταία 15 χρόνια λειτουργούν και τμήματα Βόλεϊ Γυναικών - Νεανίδων- Κορασίδων καθώς και Ρυθμικής Γυμναστικής και παραδοσιακών χορών.