Ο MΕΣΜΑ και οι ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΕΓΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους!!

Μια κορυφαία ασφαλιστική εταιρία, στηρίζει έμπρακτα τις πρωτοβουλίες το όραμα και τις δράσεις του Συλλόγου ΜΕΣΜΑ, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό τη δέσμευσή της να στηρίζει την ελληνική κοινωνία επενδύοντας στα ιδεώδη και τις αρχές του αθλητισμού!

Η ΑΕΓΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ Γ. ΣΙΔΕΡΗΣ Α.Ε. Ασφαλιστική, ιδρύθηκε από τον πρώην ποδοσφαιριστή Γιώργο Σιδέρη το 1978 και παραμένει έως σήμερα μία από τις οικονομικά σταθερότερες εταιρείες της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία με 35ετή σταθερή πορεία στον ασφαλιστικό χώρο, υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια και συνεχή κερδοφορία, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στις επιχειρηματικές και ατομικές απαιτήσεις των πελατών της με προϊόντα που ξεχωρίζουν γα την ποιότητα, τους ξεκάθαρους όρους και την ανταγωνιστικότητα των τιμών. Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες αντασφαλιστικές εταιρείες του κόσμου διασφαλίζουν τα συμφέροντα των πελατών τους ανεβάζοντας διαρκώς τον πήχη της μελλοντικής τους εξέλιξης.

Επικοινωνία

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα

Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου
Τ.Θ. 32 ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 19007

Αττική

Phone: 6974037087

Email: info@mesma.gr

 

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνος

Ο Μ.Ε.Σ.Μ.Α. ιδρύθηκε το 1976 με την αριθμ. 5780 απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών και ημερομηνία 06-05-1976 και σαν αντικείμενο ειχε την ανάπτυξη πολιτιστικής και επιμορφωτικής δράσης στον Μαραθώνα.

Από το 1988 μέχρι σήμερα λειτουργούν αγωνιστικά τμήματα Μπάσκετ Ανδρών - Εφήβων - Παίδων ενώ τα τελευταία 15 χρόνια λειτουργούν και τμήματα Βόλεϊ Γυναικών - Νεανίδων- Κορασίδων καθώς και Ρυθμικής Γυμναστικής και παραδοσιακών χορών.