Ο ΜΕΣΜΑ έχει ραντεβού με την ιστορία!!!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου η ανδρική ομάδα του ΜΕΣΜΑ είναι στα play off για την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ!

Στο μικρό γαλατικό χωριό οι Μαραθωνομάχοι του ΜΕΣΜΑ Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μαραθώνος Αττικής δεν ξέρουν να χάνουν.

Παρά τις πολυάριθμες απώλειες παιχτών τους τελευταίους μήνες, παρά την ανύπαρκτη βοήθεια σε οποιοδήποτε επίπεδο από τις αρχές του τόπου, παρά τους τραυματισμούς, τα παιδιά του coach Γιάννης Αναστασόπουλος δεν τα παρατάνε ποτέ!

Ένα κατάμεστο γήπεδο που ο κόσμος καθόταν στα σκαλοπάτια και όρθιος για να χωρέσει, δεν θα μπορούσαν να χάσουν το παιχνίδι αυτό ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Ο σύλλογος ΜΕΣΜΑ ευχαριστεί θερμά τον κόσμο του Δήμου αλλά και το κόσμο που ήρθε από όμορους δήμους και ομάδες όπως ο ΑΟΚ Αναγέννηση Γραμματικού Ε.Σ.Ν.Μ Κλειστό Γυμναστήριο Ν.Μα Αργοναύτης Τριγλίας Ραφήνας για να ενισχύσει την ομάδα.

Καλεσμένος του πρόεδρου Γιώργου Κοτταρίδη για να παρακολουθήσει τον αγώνα ήταν ο Giannis Gagaloudis ένας πραγματικός πρωταθλητής και έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις για την δουλειά που έχει γίνει σε μια τόσο μικρή περιοχή.

Επόμενο παιχνίδι με τον Αίολο στον Ταύρο όπου ο ΜΕΣΜΑ θέλει την νίκη για να πάει στα play off ως τέταρτος.

Επικοινωνία

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα

Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου
Τ.Θ. 32 ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 19007

Αττική

Phone: 6974037087

Email: info@mesma.gr

 

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνος

Ο Μ.Ε.Σ.Μ.Α. ιδρύθηκε το 1976 με την αριθμ. 5780 απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών και ημερομηνία 06-05-1976 και σαν αντικείμενο ειχε την ανάπτυξη πολιτιστικής και επιμορφωτικής δράσης στον Μαραθώνα.

Από το 1988 μέχρι σήμερα λειτουργούν αγωνιστικά τμήματα Μπάσκετ Ανδρών - Εφήβων - Παίδων ενώ τα τελευταία 15 χρόνια λειτουργούν και τμήματα Βόλεϊ Γυναικών - Νεανίδων- Κορασίδων καθώς και Ρυθμικής Γυμναστικής και παραδοσιακών χορών.