Ο ΜΕΣΜΑ και η Wisdom Valley ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Μια νέα μεγάλη συνεργασία ξεκινάει ο ΜΕΣΜΑ με την ποιοτικότερη εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής Wisdom Valley (www.wisdomvalley.eu).

Η ανδρική ομάδα του ΜΕΣΜΑ θα ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν με τα πλέον ποιοτικά συμπληρώματα διατροφής, που εμπιστεύονται Έλληνες πρωταθλητές, για την καλύτερη απόδοση και αποκατάστασή τους. Επιπλέον, ολα τα μέλη του συλλόγου μας θα έχουν έκπτωση 15% σε όλα τα προϊόντα της εταιρίας και δωρεάν μεταφορικά.

Οι πρωτεΐνες της σειράς Natural της Wisdom Valley είναι χωρίς ζάχαρη, περιέχουν φυσική γλυκαντική ουσία του φυτού stevia, είναι χωρίς γλουτένη και χημικές ουσίες.

Τα προϊόντα της Wisdom Valley είναι γνωστοποιημένα στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.). H Wisdom Valley είναι μια ελληνική εταιρεία που αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στο χώρο των προϊόντων υγιεινής διατροφής δημιουργώντας σκευάσματα με φυσική προέλευση καθιστώντας την πρωτοπόρο όχι μόνο στο εσωτερικό αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Τα προϊόντα της Wisdom Valley παράγονται εξ’ ολοκλήρου σε πρότυπες μονάδες παραγωγής της Ε.Ε και πληρούν όλα τα πιστοποιητικά εγγύησης ποιότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (GMP, ISO, BRC κλπ).

Επικοινωνία

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα

Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου
Τ.Θ. 32 ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 19007

Αττική

Phone: 6974037087

Email: info@mesma.gr

 

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνος

Ο Μ.Ε.Σ.Μ.Α. ιδρύθηκε το 1976 με την αριθμ. 5780 απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών και ημερομηνία 06-05-1976 και σαν αντικείμενο ειχε την ανάπτυξη πολιτιστικής και επιμορφωτικής δράσης στον Μαραθώνα.

Από το 1988 μέχρι σήμερα λειτουργούν αγωνιστικά τμήματα Μπάσκετ Ανδρών - Εφήβων - Παίδων ενώ τα τελευταία 15 χρόνια λειτουργούν και τμήματα Βόλεϊ Γυναικών - Νεανίδων- Κορασίδων καθώς και Ρυθμικής Γυμναστικής και παραδοσιακών χορών.