Φιλανθρωπικός αγώνας για τη στήριξη των πυρόπληκτων

Αυτό το καλοκαίρι ήταν σίγουρα το δυσκολότερο καλοκαίρι της ζωής πολλών ανθρώπων στην περιοχή μας. Ζωές χάθηκαν τόσο άδικα…

Ο σύλλογος ΜΕΣΜΑ, με ευαισθησία πάντα στα κοινωνικά θέματα της περιοχής, αποφάσισε να διοργανώσει Φιλανθρωπικό αγώνα για τη στήριξη των πυρόπληκτων και στη μνήμη του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, παίχτη μπάσκετ του συλλόγου μας που έχασε τόσο άδικα την ζωή του στην καταστροφική φωτιά.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο Καβαρνού στο Μαραθώνα, ανάμεσα στους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας και στους Βετεράνους του ΜΕΣΜΑ

Στον αγώνα εκτός από παίχτες Βετεράνους του ΜΕΣΜΑ θα συμμετέχουν παίχτες του ΕΣΝΜ και φίλοι του Παναγιώτη.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την άμεση και απευθείας στήριξη των πυρόπληκτων οικογενειών.

Στον φιλανθρωπικό αγώνα θα συμμετάσχουν κάποιοι από τους μεγαλύτερους παίχτες που έχουν περάσει από την Εθνική Ελλάδος όπως οι Τσαρταρής, Σιγάλας, Γιαννούλης, Μπουντούρης, Ντικούδης και πολλούς άλλοι με προπονητή τον ‘’Ξανθό’’ του ελληνικού μπάσκετ Γιάννη Ιωαννίδη.

Με την σιγουριά ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο για άλλη μια φορά, καλούμε όλο τον κόσμο του Μαραθώνα και όχι μόνο, να στηρίξει τον αγώνα αυτό και τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη!

Ευχαριστούμε πολύ τους Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας που στηρίζουν τη προσπάθεια αυτή και υποσχόμαστε να προσφέρουμε θέαμα στο κοινό που θα παρευρεθεί στον αγώνα ανθρωπιάς για τους πληγέντες του Μαραθώνα.

Επικοινωνία

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα

Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου
Τ.Θ. 32 ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 19007

Αττική

Phone: 6974037087

Email: info@mesma.gr

 

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνος

Ο Μ.Ε.Σ.Μ.Α. ιδρύθηκε το 1976 με την αριθμ. 5780 απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών και ημερομηνία 06-05-1976 και σαν αντικείμενο ειχε την ανάπτυξη πολιτιστικής και επιμορφωτικής δράσης στον Μαραθώνα.

Από το 1988 μέχρι σήμερα λειτουργούν αγωνιστικά τμήματα Μπάσκετ Ανδρών - Εφήβων - Παίδων ενώ τα τελευταία 15 χρόνια λειτουργούν και τμήματα Βόλεϊ Γυναικών - Νεανίδων- Κορασίδων καθώς και Ρυθμικής Γυμναστικής και παραδοσιακών χορών.