Το τμήμα παραδοσιακών χορών του ΜΕΣΜΑ παρουσιάζει την μουσικοχορευτική παράσταση ''Σήμερα γάμος γίνεται''.

Ένα ταξίδι μέσα από τα ήθη και έθιμα της πατρίδας μας με μουσική, τραγούδι, εδέσματα και πολύ χορό.

Ο σύλλογος ΜΕΣΜΑ σας προσκαλεί τη Κυριακή 24 Ιουνίου στις 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα Βασίλης Τσάγκλος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η ανδρική ομάδα του ΜΕΣΜΑ συνεχίζει το όνειρο κερδίζοντας την Παρασκευή 4/5, μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο και την πρωταθλήτρια ομάδα των Εξαρχείων!!!

Ο σύλλογος ΜΕΣΜΑ φέρνει τα παιδιά του Λύρειου Ιδρύματος στους αγώνες του για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα

Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε τη Κυριακή 15/4 στο Αθλητικό Κέντρο Καβαρνού η πρώτη μέρα της στατικής και δυναμικής ανάλυσης βάδισης των αθλητών και αθλητριών μας από το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης Αθλητών , Δημητρίου Σκορδή.

Στη 1/4/18 η ανδρική μας ομάδα έγινε μια οικογένεια με τα παιδιά που το είχαν ανάγκη. Η ψυχή μας γέμισε δίνοντας!!!

Πηγή: iRafina.gr

Στον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μαραθώνα για πρώτη φορά οι προπονητές εκπαιδεύονται από επαγγελματίες στις πρώτες βοήθειες.

Πηγή: iRafina.gr

Στην πρώτη χρονιά στην Γ ΕΣΚΑ με μια ομάδα καθαρά και μόνο φτιαγμένη από δικά μας παιδιά καταφέραμε να κλειδώσουμε την παραμονή στην κατηγορία, 8 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος!

Πηγή: Καλημέρα Δημότη

Δελτίο Τύπου

Στην πρώτη χρονιά στην Γ ΕΣΚΑ με μια ομάδα καθαρά και μόνο φτιαγμένη από δικά μας παιδιά καταφέραμε να κλειδώσουμε την παραμονή στην κατηγορία, 8 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος!

Στο έκτος έδρας παιχνίδι της χρονιάς, με αντίπαλο τον Ευνικό, την πρωτοπόρο και καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, τα απίστευτα παιδιά του Μαραθώνα πήραν την νίκη με 73-76 και έδειξαν ότι μόνο τυχαία δεν φτάσαμε ως εδώ!!

Στον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μαραθώνα για πρώτη φορά οι προπονητές εκπαιδεύονται από επαγγελματίες στις πρώτες βοήθειες. Το firstaidtraining.gr παρέδωσε ένα πολύ σημαντικό και άρτιο σεμινάριο στους προπονητές μας τη Κυριακή 4/3/18 στο Αθλητικό Κέντρο Καβαρνού. Στο σύλλογο ΜΕΣΜΑ συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε και να καινοτομούμε με κάθε τρόπο για έναν καλύτερο αθλητισμό στο Μαραθώνα.

Επικοινωνία

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα

Μαραθώνας

Αττική

Phone: 6974037087

Email: info@mesma.gr

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα

Ο Μ.Ε.Σ.Μ.Α. ιδρύθηκε το 1976 με την αριθμ. 5780 απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών και ημερομηνία 06-05-1976 και σαν αντικείμενο ειχε την ανάπτυξη πολιτιστικής και επιμορφωτικής δράσης στον Μαραθώνα. Από το 1988 μέχρι σήμερα λειτουργούν αγωνιστικά τμήματα Μπάσκετ Ανδρών - Εφήβων - Παίδων ενώ τα τελευταία 15 χρόνια λειτουργούν και τμήματα Βόλεϊ Γυναικών - Νεανίδων- Κορασίδων καθώς και Ρυθμικής Γυμναστικής και παραδοσιακών χορών .