Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ ΜΕΣΜΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός στο Μαραθώνα για ιερό σκοπό

Με “Μια τρίπλα για το μικρό Παναγιώτη” ο Ολυμπιακός παραδίδει μαθήματα ζωής και στηρίζει παιδιά μαχητές. Μια πρωτοβουλία του ΔΣ του ΜΕΣΜΑ να διοργανώσει φιλανθρωπικό αγώνα ενάντια στο παιδικό καρκίνο και να φέρει αντιμέτωπους στο τερέν του Μαραθώνα, τους θρυλικούς παίχτες του Ολυμπιακού, με αυτούς που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον αθλητισμό του Μαραθώνα.

Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού θα αγωνιστούν το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 κόντρα στους βετεράνους ΜΕΣΜΑ με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τη στήριξη του μικρού Παναγιώτη Μπούφα που παλεύει με το παιδικό καρκίνο.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 18:30 μμ στο Αθλητικό Κέντρο Καβαρνού στο Μαραθώνα. Οι Βετεράνοι που θα μας τιμήσουν με τη παρουσία του είναι οι: Φασούλας Παναγιώτης , Καμπούρης Αργύρης, Dusan Vukcevic, Διαμαντόπουλος Γιώργος, Παραγυιός Γιάννης, Δορκοφίκης Περικλής, Ντάκουλας Βασίλης, Μαντζάνας Παναγιώτης, Παναγιωτόπουλος Κώστας, Κρεμπούνης Θανάσης, Παπαχριστόπουλος Σαράντης, Γιαννόπουλος Κώστας, Πεππές Κώστας, Σκλάβος Βαγγέλης, Αγαδάκος Λάζαρος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα. Είσοδος 5 ευρώ. Η εκδήλωση αυτή θα τα έχει όλα! Θα πραγματοποιηθεί δημοπρασία αγάπης με στόχο την απόκτηση της φανέλας του Σπανούλη με υπογραφές όλων των παιχτών της ομάδας του Ολυμπιακού, διαγωνισμός βολών, για αγόρια και κορίτσια 10-12 ετών, με δώρο 2 μπάλες με τις υπογραφές των παιχτών του αγώνα, face painting και μπαλονοκατασκευές!! Μη λείψει κανείς!

Για αγορά εισιτηρίων εδώ.

Επικοινωνία

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα

Μαραθώνας

Αττική

Phone: 6974037087

Email: info@mesma.gr

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνος

Ο Μ.Ε.Σ.Μ.Α. ιδρύθηκε το 1976 με την αριθμ. 5780 απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών και ημερομηνία 06-05-1976 και σαν αντικείμενο ειχε την ανάπτυξη πολιτιστικής και επιμορφωτικής δράσης στον Μαραθώνα.

Από το 1988 μέχρι σήμερα λειτουργούν αγωνιστικά τμήματα Μπάσκετ Ανδρών - Εφήβων - Παίδων ενώ τα τελευταία 15 χρόνια λειτουργούν και τμήματα Βόλεϊ Γυναικών - Νεανίδων- Κορασίδων καθώς και Ρυθμικής Γυμναστικής και παραδοσιακών χορών.