Πρόταση Χορηγίας

Χορηγοί & Υποστηρικτές

Οι Χορηγοί και οι Υποστηρικτές του ΜΕΣΜΑ είναι πολύ σημαντικοί αφού εκτός την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου, αποτελούν και επιβράβευση την προσπάθεια μας με την στήριξη τους.

Η κάθε επιχείρηση μπορεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα χορηγών ανάλογα το μέγεθος της οικονομικής ενίσχυσης. Οι Χορηγίες είναι για κάθε αγωνιστικό έτος και ξεκινούν από την προετοιμασία του καλοκαιριού μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος.

Η ιστορία και οι επιτυχίες του Συλλόγου καθώς και τα νέα, πολύ σταθερά και ελπιδοφόρα βήματα που γίνονται τα τελευταία 5 χρόνια, αποτελούν αναμφίβολα την κορυφαία ευκαιρία ανταποδοτική προβολή και ανάδειξη για κάθε brand που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Μαραθώνα, αλλά και ολόκληρη τη Αττική.

Η καταπληκτική πορεία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στη Γ’ κατηγορία, αλλά κυρίως η άνοδος της στην Β’ κατηγορία αναδεικνύουν την προοπτική που δημιουργείται για το μέλλον. Για πρώτη φορά η ανδρική ομάδα μπάσκετ θα παίζει σε ιστορικά γήπεδα της Αθήνας και αναμένουμε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες για του χρόνου.

Αφορά όλα τα αγωνιστικά τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ και η Branda του κάθε χορηγού τοποθετείται σε συγκεκριμένα σημεία θέασης.

Οι χορηγοί χωρίζονται σε:

Χρυσός Χορηγός

Επίσημος Χορηγός

Αργυρός Χορηγός

Χορηγός

Υποστηρικτές

Ενημερωθείτε για την ολοκληρωμένη πρόταση συνεργασίας πατώντας εδώ

Image016

Image016

Image017

Image017

Image018

Image018

Επικοινωνία

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα

Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου
Τ.Θ. 32 ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 19007

Αττική

Phone: 6974037087

Email: info@mesma.gr

 

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνος

Ο Μ.Ε.Σ.Μ.Α. ιδρύθηκε το 1976 με την αριθμ. 5780 απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών και ημερομηνία 06-05-1976 και σαν αντικείμενο ειχε την ανάπτυξη πολιτιστικής και επιμορφωτικής δράσης στον Μαραθώνα.

Από το 1988 μέχρι σήμερα λειτουργούν αγωνιστικά τμήματα Μπάσκετ Ανδρών - Εφήβων - Παίδων ενώ τα τελευταία 15 χρόνια λειτουργούν και τμήματα Βόλεϊ Γυναικών - Νεανίδων- Κορασίδων καθώς και Ρυθμικής Γυμναστικής και παραδοσιακών χορών.