ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

antonopoulos giannis

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1988 κ μέχρι το 1997 ασχολήθηκε με όλα τα τμήματα Υποδομής κ Ακαδημιών σε αγόρια και κορίτσια, σε αρκετούς συλλόγους.

Από το 1997 ασχολείται ως πρώτος προπονητής σε αντρικά και γυναικεία τμήματα.

Έχει εργαστεί σε 27 σωματεία μέχρι τώρα.

Ως προπονητής αντρικών τμημάτων εργάστηκε στον Ζωγράφου, Θεμιστοκλή, ΜΕΝ Ιλίου, Φίλιππο Περιστερίου, Νέους Παλατιανής, ΑΕΚ Περιστερίου, ΟΚΑΒ, ΑΣ Βριλησσίων, ΑΟ Κηφισιάς, ΓΣ Πεντέλης, ΜΕΣΜΑ Μαραθώνα, Άγιο Ιερόθεο, Αργώ Κηπούπολης, Γαλαξία Ανθούπολης, Θύελλα Φερρών Άρτεμις Ιλίου, Τριφυλλιακό Πολυδρόσου, Πακ Χαλανδρίου και Ολυμπιάδα Πετρούπολης.

Ως προπονητής γυναικείων τμημάτων, εργάστηκε στον Πανιώνιο (Α1 Γυναικών, βοηθός του Άγγελου Τσίκληρα), Εύνικο (Α2 Γυναικών) , Αμαρυλλίδα (Α2 Γυναικών), ΑΕ Γαλατσίου (Α2 Γυναικών), Ιωνικό Φιλαδελφείας, Δάφνη Δαφνίου, ΟΚΑΒ και ΜΕΝ Ιλίου.

Στο ιστορικό του, έχει 12 ανόδους με αντρικά και γυναικεία τμήματα, ως πρώτος προπονητής.

antonopoulos

Προφίλ

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων

Έπαιξε 10 χρόνια μπάσκετ αλλά σταμάτησε νωρίς για να ασχοληθεί αποκλειστικά με την προπονητική (1984-1994).  Πρόλαβε όμως να γευθεί 8 ανόδους με 4 διαφορετικές ομάδες, που αγωνίστηκε.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1988. Το 1997 πήρε το πτυχίο προπονητικής Α’ Κατηγορίας.

Έχει δουλέψει σαν βοηθός προπονητή μαζί με τον Δημήτρη Τζιάλλα, τον Γιώργο Μπαρτζώκα , τον Νίκο Λινάρδο και τον Άγγελο Τσίκληρα.

Το 1997, διετέλεσε Εκλέκτορας της ΕΣΚΑ, στα Δυτικά Προάστεια υπό τις οδηγίες του Νίκου Λινάρδου.

Το 2017, ως καλεσμένος του Mike Krzyzewski, παρακολούθησε  για 2 μήνες,  όλη την προετοιμασία του Πανεπιστημίου του DUKE, στο Durham, North Carolina,  τόσο του αντρικού τμήματος όσο και του

γυναικείου, υπό τις οδηγίες της Coach  Joanne P. McCallieαποκομίζοντας τεράστιες εμπειρίες, γνώσεις και φιλίες και ήδη εξετάζει το ενδεχόμενο να ξαναβρεθεί στις ΗΠΑ, για λογαριασμό δύο εκ των κορυφαίων Πανεπιστημίων.

 

Επικοινωνία

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα

Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου
Τ.Θ. 32 ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 19007

Αττική

Phone: 6974037087

Email: info@mesma.gr

 

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνος

Ο Μ.Ε.Σ.Μ.Α. ιδρύθηκε το 1976 με την αριθμ. 5780 απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών και ημερομηνία 06-05-1976 και σαν αντικείμενο ειχε την ανάπτυξη πολιτιστικής και επιμορφωτικής δράσης στον Μαραθώνα.

Από το 1988 μέχρι σήμερα λειτουργούν αγωνιστικά τμήματα Μπάσκετ Ανδρών - Εφήβων - Παίδων ενώ τα τελευταία 15 χρόνια λειτουργούν και τμήματα Βόλεϊ Γυναικών - Νεανίδων- Κορασίδων καθώς και Ρυθμικής Γυμναστικής και παραδοσιακών χορών.