Πληροφορίες

Sman Mesma banner 20190722 945x288 small

Δήλωση Συμμετοχής & Πληρωμή

Η εγγραφή στο MESMA 3on3 Street γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Δήλωσε Συμμετοχή» στην ιστοσελίδα www.viva.gr έως και την 4η Σεπτεμβρίου. Η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας γίνεται ΜΙΑ φορά για κάθε ομάδα, από τον εκπρόσωπο και αρχηγό της.

Η συμμετοχή μίας ομάδας επικυρώνεται ύστερα από την:

συμπλήρωση όλων των απαραίτητων πεδίων στην ηλεκτρονική φόρμα «Δήλωσε Συμμετοχή» στην ιστοσελίδα www.viva.gr και εξόφληση συνδρομής

ταυτοποίηση στο κιόσκι στην Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου την ημέρα έναρξης των αγώνων, όπου θα προσκομισθεί το voucher από τον εκπρόσωπο – αρχηγό της ομάδας και τα εξής έγγραφα για κάθε αθλητή ξεχωριστά:

α) Αστυνομική ταυτότητα (ή διαβατήριο ή ληξιαρχική πράξη γέννησης ή πιστοποιητικό γέννησης)

β) ατομικό waiver αποποίησης ευθύνης, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσε κάνοντας κλικ στα παρακάτω κουμπιά ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκετε.

Έγγραφα & Ταυτοποίηση

Για να ολοκληρωθεί η συμμετοχής σας στο Τουρνουά, οφείλεται να εκτυπώστε και να συμπληρώστε τα απαραίτητα έντυπα, που θα πρέπει να προσκομίσετε υπογεγραμμένα στο κιόσκι στην Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου πριν την έναρξη του Τουρνουά.

Τα απαραίτητα έγγραφα για κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά είναι:

α) Αστυνομική ταυτότητα (ή διαβατήριο ή ληξιαρχική πράξη γέννησης ή πιστοποιητικό γέννησης)

β) ατομικό waiver αποποίησης ευθύνης, 

WAIVER ΑΝΗΛΙΚΩΝ WAIVER ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Ο εκπρόσωπος της ομάδας θα πρέπει να φέρει, επίσης, την απόδειξη πληρωμής (voucher viva.gr) και να ελέγξει τα στοιχεία των παικτών της ομάδας στην ομαδική φόρμα συμμετοχής, που θα του δοθεί κατά την ταυτοποίηση.

Για την συμμετοχή των ανηλίκων, χρειάζεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ έγγραφη συναίνεση γονέα ή κηδεμόνα στο ατομικό waiver αποποίησης ευθύνης. Σε περίπτωση κατά την οποία ο γονέας/κηδεμόνας δεν υπογράψει το έγγραφο συναίνεσης στο κιόσκι, χρειάζεται επικύρωση του γνήσιου της υπογραφής του από ΚΕΠ.

Κατηγορίες

Mix ( Girls –Boys) (2008 +)
Boys 2006-2007 (2006-2007)
Boys 2004-2005 (2004-2005)
Boys 2001-2003 (2001-2002-2003)
Men 19+ (2000+)
Girls 2006-2007 (2006-2007)
Girls 2004-2005 (2004-2005)
Girls 2001-2003 (2001-2002-2003)
Women 19+ (2000-)

Κόστος συμμετοχής: 10€/άτομο

Μπορούν να αγωνίζονται όσοι επαγγελματίες αθλητές είναι εν ενεργεία. Μπορούν να αγωνιστούν και συμμετέχοντες, οι οποίοι δεν έχουν δελτίο αθλητή, αλλά θέλουν να ανταγωνιστούν τους επαγγελματίες. Δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός, αρκεί οι συμμετέχοντες να είναι ενήλικοι.

Στις περιπτώσεις που επιτρέπεται στην ομάδα να συμμετάσχει ηλικιακά μικρότερος αθλητής ή ηλικιακά μικρότερη αθλήτρια από όλους τους υπολοίπους αθλητές ή τις υπόλοιπες αθλήτριες, η ομάδα θα πρέπει να δηλώνει συμμετοχή στην υψηλότερη ηλικιακή κατηγορία, ανάλογη με αυτήν που θα ανήκει ο μεγαλύτερος ηλικιακά αθλητής ή αθλήτρια.

Στις περιπτώσεις που απαγορεύεται στην ομάδα να συμμετάσχει ηλικιακά μικρότερος αθλητής ή ηλικιακά μικρότερη αθλήτρια από όλους τους υπολοίπους αθλητές ή τις υπόλοιπες αθλήτριες, η ομάδα θα πρέπει να δηλώνει συμμετοχή στην χαμηλότερη ηλικιακή κατηγορία, ανάλογη με αυτήν που θα ανήκει ο μικρότερος ηλικιακά αθλητής ή αθλήτρια.

Σύστημα διεξαγωγής

Δεν υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας μικτής ομάδας με εξαίρεση την μικρότερη ηλικιακά κατηγορία ( mix 2008+).

Για όσους αθλητές θέλουν να λάβουν μέρος στη διοργάνωση, αλλά δεν μπορούν να βρουν ομάδα, υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθούν ομάδες από τη διοργανώτρια αρχή. Ο κάθε αθλητής θα πρέπει να συμπληρώσει κανονικά τη Φόρμα Εγγραφής, διαλέγοντας την επιλογή «Μεμονωμένος Αθλητής».

Το αναλυτικό σύστημα διεξαγωγής του Τουρνουά, καθώς και το πρόγραμμα των αγώνων, να ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών (5-6 Σεπτεμβρίου).

Κανόνες

Όλοι οι αθλητές και όλες οι αθλήτριες οφείλουν: i. να έχουν σωστή αθλητική συμπεριφορά (ευ αγωνίζεσθαι), ii. να σέβονται τους διαιτητές και τις αποφάσεις τους, iii. να μην φορούν “εξοπλισμό” που μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό, iv. να λαμβάνουν τα κατάλληλα μετρά προστασίας από κάθε κίνδυνο και να έχουν την ευθύνη για τα περιουσιακά τους στοιχεία και v. να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς της Διεθνούς Ομοσπονδίας για την καταπολέμηση του ντόπινγκ.

Δείτε περισσότερα: Κανονισμοί Παιχνιδιού

Γενικές Πληροφορίες

Σε περίπτωση που δηλωθεί ίδιο όνομα ομάδας στην ίδια κατηγορία, κατοχυρώνεται το συγκεκριμένο όνομα στην πρώτη εγγραφή. Η δεύτερη ομάδα θα ειδοποιηθεί από την διοργάνωση για να τροποποιήσει το όνομά της.

Κακές καιρικές συνθήκες ή άλλοι εξωτερικοί παράγοντες μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα την τροποποίηση ή ακύρωση του Τουρνουά. Σε τέτοιες απίθανες και ακραίες περιπτώσεις τα έξοδα συμμετοχής των ομάδων δεν θα επιστραφούν από τη διοργάνωση.

 

ΔηλΩστε συμμετοχΗ στο Viva.gr

Επικοινωνία

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα

Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου
Τ.Θ. 32 ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 19007

Αττική

Phone: 6974037087

Email: info@mesma.gr

 

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνος

Ο Μ.Ε.Σ.Μ.Α. ιδρύθηκε το 1976 με την αριθμ. 5780 απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών και ημερομηνία 06-05-1976 και σαν αντικείμενο ειχε την ανάπτυξη πολιτιστικής και επιμορφωτικής δράσης στον Μαραθώνα.

Από το 1988 μέχρι σήμερα λειτουργούν αγωνιστικά τμήματα Μπάσκετ Ανδρών - Εφήβων - Παίδων ενώ τα τελευταία 15 χρόνια λειτουργούν και τμήματα Βόλεϊ Γυναικών - Νεανίδων- Κορασίδων καθώς και Ρυθμικής Γυμναστικής και παραδοσιακών χορών.