Πιστοί πάντα στις αρχές και το όραμα μας και χωρίς να υπάρχουν σύνορα στην προσφορά μας σαν σύλλογος, αποφασίσαμε την έναρξη μιας σπουδαίας συνεργασίας με σκοπό να βοηθήσουμε τον Πάτερ Αντώνιο και την Κιβωτό του Κόσμου στο δύσκολο έργο τους!!

Οι ενέργειες δραστηριοποίησης του ΜΕΣΜΑ δεν έχουν σύνορα και για αυτό το λόγο ο σύλλογος είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα ακόμα αθλητικό σωματείο!!

Ο ΜΕΣΜΑ διοργανώνει ομιλία για τη Μεσογειακή διατροφή στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018 στις 17:00, με κεντρική ομιλήτρια τη Γεωργία Βαβουρανάκη.

Με αφορμή τη 5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού και την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2018, η ανδρική και εφηβική ομάδα μπάσκετ του ΜΕΣΜΑ επισκέφτηκε χτες 4/10 το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου για να μιλήσει για την αξία του αθλητισμού στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου του Κάτω Σουλίου και να τους μοιράσει αναμνηστικά δωράκια και μπάλες μπάσκετ

Μαθήματα ανθρωπιάς παρέδωσαν οι μεγάλες δόξες του ελληνικού μπάσκετ, σε έναν αγώνα αλληλεγγύης στο Αθλητικό κέντρο Καβαρνού στο Μαραθώνα, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018. Το παιχνίδι μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα είχε στόχο τη στήριξη των πληγέντων από τη φονική πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε τον Ιούλιο στην Ανατολική Αττική και έκοψε το νήμα της ζωής σε 99 συνανθρώπους μας.

Η συνέντευξη τύπου για τον Φιλανθρωπικό Αγώνα των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών ολοκληρώθηκε.

Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης του Συλλόγου, όπως και την περασμένη χρονιά, έτσι και φέτος ο ΜΕΣΜΑ βοηθάει το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα και προσφέρει 100 κιλά τροφή για σκύλους.

Θέλοντας να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που πάλεψαν με την καταστροφική φωτιά σε Μάτι και Νέο Βουτζά,

Ο Σύλλογος ΜΕΣΜΑ βρίσκεται και θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των συμπολιτών μας που έχασαν σε μια βραδιά ζωές και περιουσίες. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας στήριξαν στο έργο αυτό σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για το Δήμο μας.

Η καρδιά του ΜΕΣΜΑ χτυπάει δυνατά και ξεκινάει μια νέα συνεργασία με το MEDICAL ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ- ΡΑΦΗΝΑΣ και τον καρδιολόγο Μέξη Ευάγγελο

Επικοινωνία

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα

Μαραθώνας

Αττική

Phone: 6974037087

Email: info@mesma.gr

Μ.Ε.Σ. Μαραθώνος

Ο Μ.Ε.Σ.Μ.Α. ιδρύθηκε το 1976 με την αριθμ. 5780 απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών και ημερομηνία 06-05-1976 και σαν αντικείμενο ειχε την ανάπτυξη πολιτιστικής και επιμορφωτικής δράσης στον Μαραθώνα.

Από το 1988 μέχρι σήμερα λειτουργούν αγωνιστικά τμήματα Μπάσκετ Ανδρών - Εφήβων - Παίδων ενώ τα τελευταία 15 χρόνια λειτουργούν και τμήματα Βόλεϊ Γυναικών - Νεανίδων- Κορασίδων καθώς και Ρυθμικής Γυμναστικής και παραδοσιακών χορών.